Hisar ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile her alanda söz sahibi olabilecek bir geleceğe hazırlamak

Misyon: Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.20
Isınma: KÖMÜR-KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03426387063 5464924606

WEB - https://hisaroo.meb.k12.tr

Adres - HİSAR KÖYÜ ARABAN/GAZİANTEP

Adres - HİSAR KÖYÜ ARABAN/GAZİANTEP

Ulaşım İLÇEDE KALAN ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ ARABALARAYLA OKULA GELMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 75 KM İLÇEYE 30 KM UZAKLIKTA OLUP ÖĞRETMENLERİMİZ KÖYDE İKAMET ETMEKTEDİR.